Ba? lijepo da nam je netko iz prve ruke sve objasnio da ne moramo ovdje vi?e nagađati. ?teta samo ?to priča ne dr?i vodu.
Stvarno ne znam za Split, ali Zagrebački sportski savez ima jaaaaaako veli bud?et, a novci koje je jedrenje na dasci (isto tako "lijevi" sport) vuklo iz toga bili su proporcionalni rezultatima i aktivnostima. Kad sam se bavio time postojao je samo jedan dr?avni prvak u tom sportu na račun kojega smo vukli novce, a sad ih u penjanju imaju barem....
Hm? Barem 6 dobnih kategorija x 2 spola x 3 discipline, dakle barem 36 dr?avnih prvaka od kojih su sigurno neki čak i iz Splita pa im ne mo?e manjkati ?tofa za mu?nju.
Za osnivanje nacionalnog sportskog saveza dovoljna su 3 kluba iz različitih ?upanija tako da je i ovo bajka. Sad bi mi trebali povjerovati da se to radi "za daljnju budućnost"? Pa tko hoće neka vjeruje.

Uostalom, penjati se mo?emo sasvim lijepo i bez sada?njih kao i budućih saveza. Jedino ?to ne mo?emo fake titule pretvarati u stvarnu lovu pa umjesto da s hrpama papira hodamo po uredima za udruge moramo u slobodno vrijeme ići na penjanje