Lugarnica
11. Dec 23. 11:09:48 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 5
  Print  
Author Topic: Kako se Zrinka neće početi baviti penjanjem?  (Read 32116 times)
zrinka
Lugar suradnik
*

View Profile
« on: 19. Aug 09. 21:49:23 »

pozdrav..?elim se penjat već poprilično dugo, ali nikad nisam imala s kim ić u zagrebu na penjanje..jednom sam penjala u grazu na umjetnim stjenama i totalno mi je fora..svako ljeto gledam frendove kako se penju po paklenici..pa sam odlučila ić na tečaj tako da mogu sljedeče prolječe i ljeto bezbri?no visit na Anića kuku.. koje dane i u koje vrijeme mogu pokucati na va?a vrata?

unaprijed hvala!!  Kiss
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #1 on: 19. Aug 09. 23:15:17 »

Kucanje na vrata ovih dana i nije neka opcija jer je dvorana izvan pogona. Grin
Visiti po Anića kuku po ljeti i nije neka opcija jer je prevruće. Grin
Za početak preporučujem posjet tunelu (zadnja stanica 15-ice pa još 100 m) sutra od 18-20. Lako ćeš me pronaći po slici u avataru. Ako propustiš to sutra navrati u utorak do dvorane nakon 18:30 pa možemo popričati.

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
zrinka
Lugar suradnik
*

View Profile
« Reply #2 on: 20. Aug 09. 02:15:11 »

hvala na odgovoru! ...sutra vjerovatno neću stić jer imam ispit u večernjim satima, tako da ako se sutra ne vidimo, sigurno ću doć u utorak do dvorane.. nadam se da čemo se lijepo dru?iti, unaprijed se radujem  Smiley
Nji
Lugar suradnik
*

View Profile
« Reply #3 on: 20. Aug 09. 22:48:47 »

ja sam malo zagrizo za penjanje već jako dugo ali nisam bio nikad siguran dal da krenem ili ne,a sad sam odlučio ipak probat!
molio bi za info kad i gdje mogu doć probat penjanje pa da vidim dal sam stvarno za to!
unaprijed hvala
chupava
Lugarski as

View Profile
« Reply #4 on: 20. Aug 09. 23:44:25 »

pa daj pročitaj bar zadnja 3 posta.

Lidac
Lugarski guru

View Profile WWW
« Reply #5 on: 21. Aug 09. 13:55:32 »

lol.. ja sam krenula quotati pa sam zakljucila da mi se ne da, znala sam da ce netko drugi... Cheesy

zrinka
Lugar suradnik
*

View Profile
« Reply #6 on: 24. Aug 09. 21:24:36 »

nisam ni danas mogla doći do grahorove..ipak sam odustala od penjanja kod vas lugara..mislim da ću bit sigurna i kavalitetnije naučit penjat drugdje..bez uvrede, ko voli nek izvoli.. LP
chak(nuti) noris
Lugarski guru

View Profile
« Reply #7 on: 24. Aug 09. 21:38:48 »

a toliko smo te nagovarali da se javis na forum i dodes k nama penjat...  

chupava
Lugarski as

View Profile
« Reply #8 on: 24. Aug 09. 21:39:40 »

nisam ni danas mogla doći do grahorove..ipak sam odustala od penjanja kod vas lugara..mislim da ću bit sigurna i kavalitetnije naučit penjat drugdje..bez uvrede, ko voli nek izvoli.. LP

Grin  good luck with that!  Lips sealed

chak(nuti) noris
Lugarski guru

View Profile
« Reply #9 on: 24. Aug 09. 21:40:55 »

vidis, rimac ne spamamo samo tvoje fotke

Grin
chupava
Lugarski as

View Profile
« Reply #10 on: 24. Aug 09. 22:13:30 »

nije ovo spam, ja sam iskreno i od srca za?eljela uspjeh  Grin mo?da sam joj trebala i link od novog foruma dati...tamo će ju sigurno naučiti penjati!

codar
Lugarski guru

Legi, intellexi, condamnavi

View Profile
« Reply #11 on: 24. Aug 09. 22:48:47 »

iz aviona je vidljivo tko se logira na lugarnicu pod razno raznim nickovima i postavlja pitanja o penjanju  i grahorovoj i onda kao odustane...kako prozirno i jadno pa to je strasno...dajte odjebite vise s tima forama, da sam ja na mjestu zdravka ne bih nikome dao registraciju ovdje i bog...
kakvi luzeri...
zrinka il tko si vec, sa takvim stavom ti je i bolje da te netko drugi "nauci" penjati...biti ces pravi penjac pripravnik Grin Grin Grin

(pa)?teta
Damir
Lugarski as

View Profile
« Reply #12 on: 24. Aug 09. 23:55:04 »

codar, molim te ne vrijeđaj zrinku.

svatko ima jednako pravo izbora, ako se nekome ne sviđa lugarsko vjerska zajednica za sportsko penjanje ima to potpuno pravo reci i maknut se negdje drugdje. da je bar vise takvih koji znaju sta im se sviđa a sta ne.
L a O R K
Lugarski guru

View Profile
« Reply #13 on: 25. Aug 09. 00:03:33 »

Oho, odkud si ti izletio?

Kakvo je penjanje u kisnom Londonu?  Smiley

Danes Grčija, jutri vsa Evropa!!
chak(nuti) noris
Lugarski guru

View Profile
« Reply #14 on: 25. Aug 09. 00:31:39 »

codar, molim te ne vrijeđaj zrinku.

svatko ima jednako pravo izbora, ako se nekome ne sviđa lugarsko vjerska zajednica za sportsko penjanje ima to potpuno pravo reci i maknut se negdje drugdje. da je bar vise takvih koji znaju sta im se sviđa a sta ne.

disagree.
to sto si ti slab na to ime...

fifty-fifty da je codar u pravu.

a ako je zrinka genuine (cist sumnjam) - prvo je jaaaaako zanima penjanje pa se pita kad moze doci u dvoranu pa joj se objasni da nemre da mora na tunel, al onda bas eto ima ispit u 20h(?!), ali je jaaaako zanima penjanje, u tolikoj mjeri da se ni ne javlja slijedecih tjedan dana pa se onda 'ispricava' sto nije dosla u dvoranu u koju su joj naglasili da ne radi, nitko je u nju nije pozvao i nitko se s njom nista nije dogovorio.
ako joj se nesto nije 'svidjelo', a Bog te pita kako je dosla do tih kriterija prosudivanja, mogla je samo odignorirati, odlogirati i javiti na neki drugi strucniji forum i tamo post zapoceti s "meni se jaaaako svida penjanje i vec duuugo o njemu razmisljam" i tako tjednima privlacit paznju.
to sto se ona ponovno uopce 'javila' iako je nista nitko nije ni pitao ni trebao je bilo iskljuciva provokacija i vrijedanje.
i da, nije u zivotu primila grif, ali ona vec sve zna o 'penjanju' i 'tko su strucnjaci' za njega, a ti jos tvrdis da mi moramo uvazit njezino - misljenje.
(i ti mislis da je to ozbiljan upit? ako je, onda stvarno netko treba lijecnicki prije nego ode do 3. spita)

o please, my ears are gonna puke.
Pages: [1] 2 3 ... 5
  Print  

Jump to: