Lugarnica
23. Sep 23. 03:34:47 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 33 34 [35] 36
  Print  
Author Topic: Mudre izreke i misli novog doba  (Read 192973 times)
chak(nuti) noris
Lugarski guru

View Profile
« Reply #510 on: 05. Jan 15. 09:33:57 »

.

« Last Edit: 10. Jan 15. 13:10:25 by admin » Logged
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #511 on: 09. Jan 15. 22:23:43 »

Naletio sam negdje u kontekstu nedeljnih izbora.

Od ljudi koji biraju zlo, gori su samo oni koji biraju manje zlo.

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #512 on: 06. Feb 15. 23:46:23 »

Današnje ugodno ćaskanje u Moskvi...

It began when Hollande told Putin the visit was to put forth another
 diplomatic peace plan for the Ukraine situation and Putin interrupted,
 asking "Why do you keep coming to me about Ukraine,
 I have nothing to do with Ukraine." To which Merkel tersely replied
 "Mr President, don't insult our intelligence with statements like that.
 we know what's going on" To which Putin asked "Like you insult my
 intelligence when you tell me your new Europe-based anti-missile
 defenses are to protect you from Iran and North Korea?"

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #513 on: 27. Mar 15. 23:01:45 »

Najnenormalnija stvar kod Lubitza je bila koliko se normalan činio, piše Independent.

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #514 on: 23. Apr 15. 09:37:59 »

?Goldman advising on the economy like Dracula on running a blood bank? ? UK economist

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #515 on: 01. Jun 15. 23:05:53 »

"Our beloved government leaders are so proud of their glorious victories on the battlefield in Iraq. The Iraqi army runs away and allows the U.S. created ISIS army to walk into Ramadi. But our glorious leaders feel the need to put out propaganda films of their Airforce destroying a fucking 10 year old pickup truck with a Brimstone missile.

A quick investigation reveals that one Brimstone missile costs $250,000. You can surely add another $25,000 for the cost of having the Tornado GR4s patrol the skies over Iraq. We are spending $275,000 to blow up one pickup truck that we can?t even prove is an enemy pickup truck, because we have no fucking idea who the enemy is.

But it doesn?t matter. MBDA (UK) Ltd, Lostock, the arms dealer who made that missile, will just produce another one driving up their profits and pumping up the UK economy. It?s all good. They?ll make a contribution to Cameron?s party and put him on their Board of Directors when he is done as Prime Minister. It?s the military industrial complex circle of life"

Read more at http://www.syrianperspective.com/2015/06/idlib-syrian-air-force-softens-up-alqaeda-as-prelude-to-annihilation-of-terrorists.html#G90XEj0kYqZIRkm2.99

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #516 on: 01. Aug 15. 11:27:59 »

If hooker tells you that you had this one for free that means your wallet is already stolen. Same applies to free upgrade

Iz komentara na Windows 10.

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #517 on: 02. Oct 15. 14:32:27 »

Russian defense ministry advisor comments Army of Islam declaring war on Russia: "Whatever, we'll fuck you up"

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #518 on: 14. Nov 15. 22:13:46 »

"We're looking into it. It's not clear whether this was a coordinated atta- event or protest. The situation is fluid and we're adjusting to facts as they come in and developing the right strategy for the correct situation whatever that turns out to be."
Hillary Clinton o terorističkim napadima u Parizu
 Huh
 Grin Grin Grin Grin Grin

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #519 on: 27. Dec 15. 23:06:13 »

"In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is." ? Yogi Berra

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #520 on: 31. Jan 16. 14:11:03 »

Hrvati biraju ljude prema visini, boji kravate, kroju odijela, plućnoj obdarenosti, godinama, prema naputku lokalnog svećenika itd. Hrvati ne biraju za. Oni biraju protiv, oni biraju manje zlo ili uopće ne biraju. Čak i oni koji shvate poruku dobre opcije, ne odabiru istu jer pravi Hrvat unaprijed zna da je glas za dobru opciju bačen glas i da je bolje dati glas jednom lopovu kako onaj drugi lopov ne bi pobijedio. Hrvat ne želi čuti istinu, jer istina boli i s istinom se treba suočiti
Živi zid na facebooku

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #521 on: 13. Nov 16. 19:55:10 »

Da se sutra pojavi svemirski brod, svi bi mi bljedo gledali koji je to kurac, a jedino bi se Ivan Pernar pravio da je upučen u situaciju.

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #522 on: 21. Jun 17. 22:32:16 »

Saying that you don?t care about privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don?t care about freedom of speech because you have nothing to say
Eduard Snowden

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #523 on: 28. Sep 18. 10:39:50 »

Truth is treason in the empire of lies.
Ron Paul

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #524 on: 23. Oct 18. 21:00:52 »

Ono što bih isto želio reći, kad vidimo ove požare, kad vidimo menadžment u požarima, sustav domovinske sigurnosti koji je brend ove vlade se potvrđuje, a što je to? Znači, to je to zajedništvo, solidarnost, sve sastavnice sustava domovinske sigurnosti, i vatrogasci, i policajci, vojnici, sigurnosno obavještajni sustav, Gorska služba spašavanja, cijela zajednica, općina, grad, županija, ostala ministarstva, znači procesi, menadžment, krizni stožeri, ovaj, upravljanje sa svim tim stvarima. Narastanje. Kako ide to narastanje snaga? To je, to je stvarno velika stvar u svemu tome, znači kroz taj sustav, i mislim da se nosimo sa time. I ono što bi na kraju htio zaista pohvaliti, znači pohvaliti sve ljude, na terenu, upravo kroz taj sustav domovinske sigurnosti, znači ljudi vide kroz taj sustav, znači pohvalio bih vatrogasce, stvarno ljudi daju, ono, sve od sebe, pohvalio bih, vidite, vojska je tu, uvijek spremna pomoći našem narodu u nevoljama, policija naša koja je na terenu, lokalna zajednica, župani, općine, gradonačelnici, Gorska služba spašavanja, Crveni Križ, medicina, znači stvarno, ono, velika pohvala, ogroman napor, velika pohvala. Kažem, kako? I ono što je ključ: čovjek. Mještanin. I to je taj koncept domovinske sigurnosti, mi želimo da ljudi brane svoj dom, brane svoju kuću, imaju odgovornost. Jasno je da država ima najveću odgovornost za sigurnost, međutim, moraju ljudi isto gledati šta je oko kuće, kako, prosjek, kako, ima li nečega što bi moglo, je li hidrant radi, ne radi, i sve ostalo, znači ta cijela priča kroz, kroz, ali mislim da smo na dobrom putu, da smo na dobrom putu. Nema, hvala Bogu, kažem, u svemu tome ljudskih žrtava, što je dobra stvar, kažem imamo imovine oštećene, ali u odnosu kad vidite kad to gori, lako je pričati, a ugasiti, treba to ugasiti, treba to, treba ući u tu vatru, treba to sve postaviti, to su, stvarno su junaci, ja vam, kažem vam, i sada je angažirano, skoro je petsto vatrogasaca sada na terenu u jednoj smjeni, mi smo angažirali sto pedeset vojnika u jednoj smjeni, a gdje su naši kanaderi, dečki, piloti, to je, to su, to su, svi su junaci, svi su junaci te cijele priče. Vidimo i druge države, vidimo druge probleme sa tim. Jasno, trebamo ulagati dalje u sigurnost, u te procese, mislim da to radimo, analiziramo svaku situaciju, analiziramo svaki požar, kroz sustav naučenih lekcija želimo raditi na tim poboljšanjima, mislim da, upravo, i na, ono što je ključ, mislim da smo na terenu i da angažirano na terenu, ovaj, sve to rješavamo. Ono što bih na kraju još jednom upozorio: oprez. Znači stanje je zadovoljavajuće, oprez, produžit će se ovo još jedno petnaest-dvadeset dana, znači formalno nama je sezona do prvi desetoga, ali u odnosu na meteosituaciju koju pratimo, znači oprez, moramo pratiti, gledati, mi ćemo iz zraka gledati, policija, sigurnosno-obavještajni sustav, cijeli, baš sada, petnaest-dvadeset dana, jako aktivno, jer je ključ informacija, da se ima, i da je brzina reakcije brza, to je sada ključ petnaest-dvadeset dana u kontekstu požara, i ove cijele, ovaj, situacije. Evo, predsjedniče, toliko.
ministar obrane, general Asimetrična Ugroza

Pages: 1 ... 33 34 [35] 36
  Print  

Jump to: