Lugarnica
11. Dec 23. 10:27:55 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3
  Print  
Author Topic: Nova stijena na Velesajmu  (Read 25157 times)
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« on: 18. Feb 07. 14:00:00 »

Od petka Grahorova nije jedina dvorana za penjanje u Zagrebu. U paviljonu 23 Zagrebačkog velesajma za penjače je otvorena umjetna stijena. Još nemam informacije o radnom vremenu i cijeni korištenja, ali ako dođete navečer nekoga će valjda biti.

http://www.lugarnica.com/smf/images/velesajam1.jpg

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
codar
Lugarski guru

Legi, intellexi, condamnavi

View Profile
« Reply #1 on: 18. Feb 07. 15:14:45 »

pa i nisu se bas potrudili mogu vam reci da anaprave nesto reprezentativno. Lips sealed

(pa)?teta
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #2 on: 19. Feb 07. 14:47:12 »

Mislim da ni ne pucaju na reprezentativno u našem smislu riječi. Meta su teambuilding, alpinisti i oni koji žele svlačionu, tuš, WC, šank i sl., a njima baš i ne trebaju neki reprezentativni previsi i visine.
Osim toga, ovo je napravljeno u samo 2 tjedna.

http://www.puf-pant.com/

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
Robert
Lugarski as

View Profile
« Reply #3 on: 19. Feb 07. 15:25:42 »

Lijepo je da ima jo? neko mjesto u Zagrebu gdje se mo?e penjati. ?to je vi?e takvih mjesta to bolje za sve nas (pod uvjetom da je otvoreno za sve - naravno, one koji mogu to platiti).

Interesantno - i ovo je privatna inicijativa.
Lidac
Lugarski guru

View Profile WWW
« Reply #4 on: 26. Feb 07. 10:20:18 »

Ajme uzasa.. pa grahorova je divota u odnosu na ovo..

Robert
Lugarski as

View Profile
« Reply #5 on: 26. Feb 07. 11:13:06 »

...kaj si bila tam pa si vidjela iz prve ruke. Ili...?
 Huh
Lidac
Lugarski guru

View Profile WWW
« Reply #6 on: 26. Feb 07. 11:57:50 »

Pa ne.. nego komentar na sliku.... Tongue ali imam nekak osjecaj da necu nes bolje misliti ni kad je vidim u zivo.. Tongue

Robert
Lugarski as

View Profile
« Reply #7 on: 26. Feb 07. 12:16:55 »

ma, ja sam za to da odemo tamo, riskiramo 25 kn, probamo, jedan dan se penjemo pa onda svak ka?e kaj misli. Ne mo?emo dobiti neko mi?ljenje dok ne sprobamo stvar u stvarnosti.
Ovak ispada da komentiramo nekaj kaj nismo ni vidjeli u ?ivo a kamo li se tamo i penjali.

(To je ko da komentiram kak je Jenifer Lopez lo?a u krevetu jer sam vidio sliku u novinama...)

Lidac
Lugarski guru

View Profile WWW
« Reply #8 on: 26. Feb 07. 12:40:03 »

lol... ja sam isto da odemo to pogledati tamo.. ja na raspolaganju imam utorak poslije posla do 7 i cet poslije pola 9.. pa ako se mozemo dogovoriti u nekom od tih termina da odemo.. super..ja ne mogu drugacije jer imam treninge tako da...
 Smiley

girl
Lugar suradnik
*

View Profile
« Reply #9 on: 08. Mar 07. 17:47:10 »

ja sam bila na velesajmu ali buduci da je to prva umjetna stijena koju sam vidjela uzivo moje misljenje vam sigurno nece puno pomoci:)

molim da mi se objasni jos jednom ovo s dolaskom prvi put u Grahorovu..kad su vrata sigurno otvorena, i kad ima netko dezuran..

hvala unaprijed:)
Lidac
Lugarski guru

View Profile WWW
« Reply #10 on: 09. Mar 07. 08:35:20 »

girl
http://www.lugarnica.com/smf/index.php?topic=52.0

ovdje ti je sve lijepo objasnjeno..nema se sto vise od toga reci.. Smiley

Lidac
Lugarski guru

View Profile WWW
« Reply #11 on: 27. Mar 07. 10:07:03 »

http://www.adventure-sport.net/index.php?option=com_sport&task=view&id=2887&catid=103&Itemid=276

toni86
Lugar suradnik
*

View Profile
« Reply #12 on: 02. Apr 07. 21:55:33 »

Ovako ja sam novi (na forumu ali i penjanju Tongue).. daleko mi je ic gori do crnomerca pa bi volio otic penjat se di je blize.. i velesajam ne moze bit blize nego sta je.. pa moze li ko rec kako je tamo, vidim da ste rekli da cete ic...?
Lidac
Lugarski guru

View Profile WWW
« Reply #13 on: 03. Apr 07. 08:39:04 »

Robek, Dac i ja jos nismo bili pa ti ne mozemo puno pomoci.. sry..

dac
Lugarski guru

putarmuha

View Profile WWW
« Reply #14 on: 03. Apr 07. 09:03:59 »

Ovako ja sam novi (na forumu ali i penjanju Tongue).. daleko mi je ic gori do crnomerca pa bi volio otic penjat se di je blize.. i velesajam ne moze bit blize nego sta je.. pa moze li ko rec kako je tamo, vidim da ste rekli da cete ic...?
A ja sam upravo pal sa stolca Cool

Ja sam leptirić
Pages: [1] 2 3
  Print  

Jump to: