Lugarnica
23. Sep 23. 03:17:48 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Prvenstvo Hrvatske u potvrdama  (Read 10446 times)
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #15 on: 31. Aug 17. 12:07:14 »

Mario, kod tebe u dvorani nije baš jak taj patriotizam. Nema hrvatske zastave, nema slike Oca Domovine nego si stavio svoju na zid, svira neka bez veze muzika, a ne Thompson...
Pazi da ti tajnik HPS-a ne pošalje kontrolu.
Budem si stavio himnu na telefon da mogu svirati ako 'čujići' slučajno nalete dok sam vani na penjalištu.

Pogledao sam originalni tekst na fejsu gdje majka objašnjava kako se malu briše iz rezultata na kanadskim natjecanjima i mislim si kako bi se provela random cura iz naše dvorane da se pokuša ogledati s dotičnom Jani na nekoj HR tekmi. Dobila bi odmah nogu u guzicu jer nije u klubu, savezu, nije pripravnik itd. Treba biti jasan: Jani nije žrtva pojedinca i uklanjanjem par 'čujića' ne bi se promijenilo ništa.
Gledam na njenom fejsu spisak zabrinutih koja se kao zgražaju nad diskriminacijom, a među njima ekipa koja je godinama sudjelovala u kreiranju zabrana meni i mojim klupskim kolegama ili to podržavala. Sorry, Jani, nemaš problem, nego si ti dio problema.
Naravno, da je majka pročitala i razumjela tekst koji ovdje stoji već 10 godina, ne bi sad bila tako iznenađena:
http://www.lugarnica.com/smf/index.php/topic,253.0.html

Ovako je samo očekuju nova i nova iznenađenja.

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #16 on: 18. Sep 17. 13:29:30 »

Mislio sam da me ništa ne može iznenaditi, ali prošlo je to juniorsko u Innsbrucku, patrioti su nastupili, ali nigdje nema ni jednog "čujića", tj. valjda više nije junior. Dakle, nekome tko nije u juniorskoj reprezentaciji smeta atmosfera u reprezentaciji u kojoj nije član.  Huh
Evo, previše misterije i za mene.  Undecided

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
Herak
Lugarski guru

View Profile
« Reply #17 on: 22. Apr 21. 16:55:59 »

Na

* Pravilnik_kadrovi.pdf (304.66 KB - downloaded 97 times.)
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #18 on: 23. Apr 21. 00:06:20 »

Grin

Fali "Prilog 1.: Spisak individua koje su ikada zadovoljile uvjete za bilo koju osim prve kategorije". To je uvijek bila ahilova peta ovakvog pristupa.

A kaj su sad svi masovno izašli iz HPS-a u novi savez ili je to taj osnovao savez sam sa sobom doma na WC-u?

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #19 on: 23. Apr 21. 17:23:56 »

Iako ove godine ne budu organizirali natjecanja, riješili su barem ono bitno. Aplikacija za izdavanje potvrda je spremna!

Razvoj aplikacije RafoAsu za vođenje i praćenje rezultata natjecanja u realnom vremenu. ... Posebna pažnja pridaje se tome obzirom da je
službeni ispis rezultata potreban i natjecateljima za prijave kategorizacije, upise u škole, prijave na
natječaje namijenjene mladim sportašima i sl.

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: