Mario, kod tebe u dvorani nije baš jak taj patriotizam. Nema hrvatske zastave, nema slike Oca Domovine nego si stavio svoju na zid, svira neka bez veze muzika, a ne Thompson...
Pazi da ti tajnik HPS-a ne pošalje kontrolu.
Budem si stavio himnu na telefon da mogu svirati ako 'čujići' slučajno nalete dok sam vani na penjalištu.
Pogledao sam originalni tekst na fejsu gdje majka objašnjava kako se malu briše iz rezultata na kanadskim natjecanjima i mislim si kako bi se provela random cura iz naše dvorane da se pokuša ogledati s dotičnom Jani na nekoj HR tekmi. Dobila bi odmah nogu u guzicu jer nije u klubu, savezu, nije pripravnik itd. Treba biti jasan: Jani nije žrtva pojedinca i uklanjanjem par 'čujića' ne bi se promijenilo ništa.
Gledam na njenom fejsu spisak zabrinutih koja se kao zgražaju nad diskriminacijom, a među njima ekipa koja je godinama sudjelovala u kreiranju zabrana meni i mojim klupskim kolegama ili to podržavala. Sorry, Jani, nemaš problem, nego si ti dio problema.
Naravno, da je majka pročitala i razumjela tekst koji ovdje stoji već 10 godina, ne bi sad bila tako iznenađena:
http://www.lugarnica.com/smf/index.php/topic,253.0.htmlOvako je samo očekuju nova i nova iznenađenja.