Herak
|
 |
« Reply #375 on: 24. Nov 21. 15:51:04 » |
|
... ultramaraton? Zato!Kad sam prvi put za to čuo, mislio sam "pa mi astro foliju moramo imati i na Medvednici na trailu". Sad vidim zašto im nisu pomogle. Kad idete na tu utrku? 
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #376 on: 25. Nov 21. 22:32:38 » |
|
Čim nam stignu kovid putovnice.  Do tada treniramo ovdje: http://magazin-trcanje.com/2017/12/11/halucinacije-agonija-i-tople-ljubavne-price/... i tako je Marcela jednu srijedu poslijepodne prvi put u životu čula riječ "dereza" pa je u slijedećih 8 dana skupila 40 km u njima.  Naravno, ni metra se nije išlo po ravnom, a tada sam je po prvi put u životu čuo da joj je dosta. Bilo je to cca. 3 sata nakon starta, sve baterije na lampama i mobitelima su bile out, put nepoznat, do cilja još 300 m. Visinske razlike.
|
|
|
|
There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #377 on: 27. Dec 21. 12:22:45 » |
|
... rukomet? HRVATSKA rukometna reprezentacija ostala je pred Europsko prvenstvo bez Verona Načinovića.
Pivot Montpelliera nema pravo nastupa jer se nije dvaput cijepio. Načinović se jednom cijepio i prebolio koronavirus. Nedavno se prvi put cijepio i primanje druge doze bilo bi mu prebrzo. Iako ima važeću covid-putovnicu, prema pravilima EHF-a, Načinović nema pravo nastupa na Europskom prvenstvu.
Zanimljiv je i slučaj vratara Ivana Pešića. Pešić se kao igrač bjeloruskog Meškov Bresta cijepio dva puta Sputnikom, ali će uskoro morati primiti još dvije doze jer u Njemačkoj, gdje brani, ne priznaju to cjepivo. Slijedeće 4 doze su ključne. 
|
|
|
|
There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #378 on: 16. Feb 22. 22:17:44 » |
|
... bicikliranje po prirodi? Zato!
|
|
|
|
|
|
|
Herak
|
 |
« Reply #379 on: 21. Mar 22. 13:08:29 » |
|
... bicikliranje po prirodi? Zato! 
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #380 on: 02. Jun 22. 14:37:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #381 on: 03. Jun 22. 12:47:36 » |
|
... "bugarski nogomet"? Zato!Nisu znali Yaffi objasniti da je namješteno
|
|
|
|
|
|
|
Herak
|
 |
« Reply #382 on: 24. Nov 22. 09:42:39 » |
|
... "bugarski nogomet"? Zato!Nisu znali Yaffi objasniti da je namješteno Meni je stvarno žao da nisam dolazio i što sam te ostavio samog! Ovo je zlato ovaj post!
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #383 on: 12. Dec 22. 19:27:41 » |
|
Samo za tebe Herak, da se zabaviš i kad slijedeći put navratiš. ... "bodybuilding"? Zato!
|
|
|
|
|
|
|
|
baZa
|
 |
« Reply #385 on: 18. May 23. 08:52:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #386 on: 18. May 23. 21:26:40 » |
|
Kaj ti ne čitaš Lugarnicu? To je već objavljeno 16.11.2010. u ovoj rubrici. 
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #387 on: 08. Jun 23. 00:21:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #388 on: 05. Jul 23. 13:52:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #389 on: 13. Oct 23. 20:27:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|