Zatvorili su me u konclogor za necijepljene pa rijetko imam pristup internetu.

Od ljeta sam 1x postavio Kalničku uz 2 sjedenja, osiguravao jedan dan krdo djece u Mofitu, i to mi je sve što znam o penjanju.
Trkački teror nadamnom se intenzivira, sad je i Irena brža od mene. Prošlu nedelju 7 km trail ujutro s Irenom pa 10 km Noćni cener s Marcelom (+Rimac i Maks). Mogla je to biti prilika da barem prođem pored Primorske, ali tako mi je bježala da sam kratio stazu kroz Kačićevu.

Onda se za 3 dana nekako oporavim, ali već je kros liga četvrtkom pa novi vikend i tako u nedogled. Svi mi se non stop muvaju po doma u radno vrijeme pa se osjećam totalno rastrgano i rijetko pregledavam gluposti za stavljanje u tvoje omiljene rubrike.
..., ali kad si već pitao, potrudit ću se malo.

Šta ima kod tebe?
Eto, pronašao sam se u boulderiranju, nadam se lijepom vremenu u dalmaciji i boulderiranju na Biokovu 3 dana

Vratili se iz Čiriteža pred koji sat, nije baš bila neka sreća vrijeme, ali čak nas je 2 auta išlo na 2 dana!
Osim toga, nema puno toga novog... Radim od doma pa mogu i u Dalmaciju nekad na recimo 10 dana pa spojim dva vikenda ak je lijepo vrijeme, boulderiranje noću radnim danima i tako... To je bilo zbilja super, pred koji tjedan smo tako bili i baš smo uživali. Ovaj ZG i magla su bezveze

Eto Vlado je danas otrčao originalni Maraton (Maraton - Atena)