Lugarnica
11. Dec 23. 09:38:53 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5
  Print  
Author Topic: Primorska- pitanja i prijedlozi  (Read 22090 times)
baZa
Pravi lugar

View Profile
« Reply #30 on: 11. Feb 15. 16:12:17 »

Imaš pravo, to je napredak u zadnjih godinu dana Smiley Isto kao što Hrvatska izlazi iz recesije. Znam da Zdravko nema vremena i to razumijem, samo onda treba vidjeti tko to može.

Zašto je stao razvoj "dvorane"?

Kak to misliš? Samo u zadnjih mjesec dana smo dobili fingerboard i TRX. Koliko brzo bi po tebi trebalo ići?
Karlo koji nije Seitz
Lugarski as

Samoubojica iz zasjede

View Profile
« Reply #31 on: 11. Feb 15. 16:24:35 »

Imaš pravo, to je napredak u zadnjih godinu dana Smiley Isto kao što Hrvatska izlazi iz recesije. Znam da Zdravko nema vremena i to razumijem, samo onda treba vidjeti tko to može.

Zašto je stao razvoj "dvorane"?

Kak to misliš? Samo u zadnjih mjesec dana smo dobili fingerboard i TRX. Koliko brzo bi po tebi trebalo ići?

Dakle samo prigovaraš bez da nudiš ikakvu ideju ili riješenje? Drugim riječima, seruckaš.

When you find yourself in the majority, it is time to pause and reflect.
baZa
Pravi lugar

View Profile
« Reply #32 on: 11. Feb 15. 16:44:33 »

Ja barem seruckam dok to šutiš ko ona stvar... ima u dvorani arhitekata i građevinaca, neka im Zdravko objasni što treba Smiley ako treba kupiti grede pa kupiti ćemo grede!
Antiša
Pravi lugar

View Profile
« Reply #33 on: 17. Feb 15. 16:34:59 »

Evo jedan konstruktivan prijedlog ili ideja !?

S obzirom da su nam stopinke u dvorani možda malo predobre (u usporedbi s onima na kakve naletimo na pravoj stijeni), mislio sam u nekoj skorijoj budućnosti napraviti male drvene stopinke koje bi samo zašarafio u ploču s nekim manjim šarafima. Mislim da bi to bilo fora jer ne smetaju nikome i ne zauzimaju rupe za grifove a ploča bi dobila "novu dimenziju", smjerovi di treba noge dobro koristit i tak dalje Smiley
« Last Edit: 17. Feb 15. 16:38:30 by Antiša » Logged
Gregor
Lugar pripravnik
**

View Profile
« Reply #34 on: 17. Feb 15. 17:36:10 »

dobra ideja, vec ima stopinki na sarafe u onoj maloj kutiji, samo ih treba poceti koristiti
Antiša
Pravi lugar

View Profile
« Reply #35 on: 17. Feb 15. 18:59:02 »

ali fali  rupa/matica u pločama... pogotovoj na ravnoj ploči

EDIT: Pogledao sam te stopinke, i da ima ih više nego što sam mislio  Grin al opet
« Last Edit: 18. Feb 15. 07:10:24 by Antiša » Logged
LC
Pravi lugar

View Profile
« Reply #36 on: 18. Feb 15. 13:15:18 »

Ne treba šutit, seruckat, ni prepucavati se. Bazino pitanje je po meni na mjestu. Nisam redovit zadnjih godinu ali najmanje iduća dva mjeseca ću imati prostora za pomoći bez većih problema ako se odlučite na daljini razvoj dvorane.  Uvjeren sam da nas dosta ima potrebnog iskustva za dovršetak barem još jedne ploče. Uz vodstvo DV-a,  usmjeravanje i nadzor to bi se moglo brzo i kvalitetno napravit.  Grin
Karlo koji nije Seitz
Lugarski as

Samoubojica iz zasjede

View Profile
« Reply #37 on: 19. Feb 15. 09:15:42 »

Dajte, ako netko naleti na dijeljenje besplatnih SIM kartica, uzmite jednu za dvoranu. Ova koju sada imamo traje do kraja mjeseca.

Krešimir R.
Lugar pripravnik
**

View Profile
« Reply #38 on: 04. Jun 15. 22:54:40 »

Nešto gadno ne valja sa strujom u dvorani.

-Svjetlo (za stijenu) malo radi malo ne radi (a čini se da nema veze s osiguračem)
-Isto tako i ventilator
-Danas svjetlo nije radilo, a ventilator je radio. Kad sam na pola treninga pokušao upaliti svjetlo, čim sam pritisnuo prekidač ugasio se ventilator,a koliko sam vidio niti jedan osigurač nije izletio u tom trenutku, tako da kad sam napustio dvoranu nije radilo ni svjetlo ni ventilator. Ne znam kakvo je stanje bilo večeras.
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #39 on: 05. Jun 15. 22:22:37 »

Nije ništa gadno, glavni prekidač na ploči s osiguračima povremeno izgubi jednu fazu. Par puta pali-gasi i sve je OK. Slijedećih pola godine. Grin

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
Antiša
Pravi lugar

View Profile
« Reply #40 on: 06. Jun 15. 15:36:06 »

#21stoljeće  Grin
moranko
Lugar suradnik
*

View Profile
« Reply #41 on: 07. Sep 15. 16:14:16 »

VAŽNO!

Nakon što sutra (utorak) probamo očistiti dvoranu, bilo bi super genijalno kada bi izbacili praškasti magnezij iz upotrebe i prešli na tekući jer fakat nema smisla da se dvorana zapraši i zasere u roku tjedan dana, a i brijem da tolika količina magnezija u zraku nije baš najzdravija.

----- instrukcije kak pretvorit vaše cijenjene kocke i praške u tekući magnezij:

http://www.instructables.com/id/Liquid-Chalk/

https://www.youtube.com/watch?v=T3D6DqDQSp8

U Decathlonu košta 40ak kuna: http://www.decathlon.hr/liquid-chalk-soft-id_8313241.html a možemo se dogovorit pa s ebaya naručit par komada.
|mario|
lugar
Lugarski as
*

View Profile
« Reply #42 on: 07. Sep 15. 20:07:36 »

thumbs up za tekuci magnezij!
i toliko ga je jednostavno napraviti da nema razloga zasto ne bi svi presli na njega.

a dvorana ce nam biti puno cisca!
Gregor
Lugar pripravnik
**

View Profile
« Reply #43 on: 07. Sep 15. 20:31:30 »

Koristio sam ga dosta puta i mogu reci da nije dovoljno samo tekuci koristiti...
Karlo koji nije Seitz
Lugarski as

Samoubojica iz zasjede

View Profile
« Reply #44 on: 08. Sep 15. 08:28:20 »

I je li itko pokušao napraviti i koristiti taj tekući ili ste samo našli filmić?

Pages: 1 2 [3] 4 5
  Print  

Jump to: