Antiša
|
 |
« Reply #180 on: 15. Sep 15. 10:22:53 » |
|
Budem ja drvce zatukao  #flowerpower
|
|
|
|
|
|
|
Karlo koji nije Seitz
|
 |
« Reply #181 on: 16. Sep 15. 10:58:46 » |
|
Nakon dugog iščekivanja instalirana je pipa za miniwash. Ako je preostalo još energije u omladinaca, navalite. Trebao bi i neki drvosječa pripravnik da zatuče ono drvce koje raste iz šahta u dvorištu.
Kako da nadobudni dođu do miniwasha?
|
|
|
|
When you find yourself in the majority, it is time to pause and reflect.
|
|
|
Ante Predovic
Lugar pripravnik

|
 |
« Reply #182 on: 16. Sep 15. 21:23:07 » |
|
Danas sam isprobao miniwash, fino to pere.
Nego, pitanje vezano uz strujni udar / električni kursluš i sve između:
Ona cijev za pranje s žutom ručkom i crna žica koja vodi iz miniwasha do nje.
Pretpostavljam da tu nema električnih elemenata i to smije biti mokro?
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #183 on: 16. Sep 15. 21:59:01 » |
|
Nije žica nego visokotlačna cijev, dakle OK.
|
|
|
|
There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
|
|
|
moranko
Lugar suradnik

|
 |
« Reply #184 on: 23. Sep 15. 15:59:17 » |
|
Budem ja drvce zatukao  #flowerpower Ja sam protiv ubijanja drvca!
|
|
|
|
|
|
|
Antiša
|
 |
« Reply #185 on: 23. Sep 15. 16:24:49 » |
|
Meni isto ne smeta drvce, čak mi je ljepše od onog zida oronulog. Jedino ako smeta iz nekog drugog razloga Zdravko?
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #186 on: 23. Sep 15. 19:00:53 » |
|
Korijenje će razvaliti instalacije. Tamo sve ide, voda, kanalizacija, struja plin.
|
|
|
|
There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #187 on: 23. Sep 15. 19:01:34 » |
|
Budem ja drvce zatukao  #flowerpower Ja sam protiv ubijanja drvca! I ja. Zemi si ga doma. 
|
|
|
|
|
|
|
Antiša
|
 |
« Reply #188 on: 24. Sep 15. 11:52:45 » |
|
Korijenje će razvaliti instalacije. Tamo sve ide, voda, kanalizacija, struja plin.
Ok, i mislio sam da je tak nekaj.
|
|
|
|
|
|
|
Karlo koji nije Seitz
|
 |
« Reply #189 on: 29. Sep 15. 22:18:16 » |
|
Moram uložiti prigovor na raspored novopostavljenih grifova. Dvorana nam uopće nije beginer-friendly. Veliki grifovi za noge koje sam postavio na ravnoj ploči prije manje od 2tj su skinuti, a tramvajci su samo na velikom previsu i stropu. Molim da se na to obrati pažnju i podsjećam da smo u deficitu s brojem ljudi.
Hvala i do čitanja.
|
|
|
|
When you find yourself in the majority, it is time to pause and reflect.
|
|
|
Ante Predovic
Lugar pripravnik

|
 |
« Reply #190 on: 30. Sep 15. 13:00:13 » |
|
Mislim da veci broj tramvajaca ima i na desnom manjem previsu. Ravne ploče ćemo lako rjesit.
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #191 on: 30. Sep 15. 15:37:12 » |
|
Gledao sam i ja zbunjeno u nedelju i predlažem da svatko tko misli šarafiti mora to tako napraviti da i Marcela može napraviti 2 m po ploči. Posudim je kao test pilota. Ovako je smrt za početnike na okomitoj ploči.
|
|
|
|
|
|
|
Ante Predovic
Lugar pripravnik

|
 |
« Reply #192 on: 30. Sep 15. 22:23:16 » |
|
Grifovi se šarafe u navratima (količinski). Ono je bio prvi navrat. Istina da je bio malo žešći. Sad je to sređeno.
Btw, ta velika ravna ploča ima puno neupotrebljivih rupa i trebalo bi ju nekom prilikom zamijeniti ili izbušiti nove rupe.
|
|
|
|
|
|
|
Ante Predovic
Lugar pripravnik

|
 |
« Reply #193 on: 14. Oct 15. 22:41:58 » |
|
Ponestalo je 10mm šarafa za grifove u dvorani. Zdravko, imas mozda viška negdje ili treba kupit?
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #194 on: 16. Oct 15. 13:23:50 » |
|
Nikad nije manjkalo pa pretpostavljam da su se zametnuli negdje u dvorani. Vidjet cu u nedelju. Koje duzine fale?
|
|
|
|
|
|
|
|