Lugarnica
23. Sep 23. 03:36:34 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Print  
Author Topic: Omladinske radne akcije  (Read 70601 times)
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #45 on: 19. Jun 13. 12:14:07 »

Vidim sa su svi odmah pohrlili po svoje stvari nakon mojeg upozorenja. Jučer sam iza previsa našao prazno slikarsko platno nategnuto na okvir. Ljudi, dvorana nije vaša deponija glomaznog otpada i nemojte mi na jesen doći s tužnim pričama kako vam je u dvorani nestalo ovo ili ono. Odgovor će biti uobičajen: "Kaj ti ne čitaš Lugarnicu?"

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
baZa
Pravi lugar

View Profile
« Reply #46 on: 19. Jun 13. 14:40:27 »

Ako netko nađe veliki crni dildo, to je moje! mislim nije moje nego.... uglavnom Wink
Sharmantni Vlado
Lugarski guru

beefcake

View Profile WWW
« Reply #47 on: 19. Jun 13. 18:21:49 »

Vidim sa su svi odmah pohrlili po svoje stvari nakon mojeg upozorenja. Jučer sam iza previsa našao prazno slikarsko platno nategnuto na okvir. Ljudi, dvorana nije vaša deponija glomaznog otpada i nemojte mi na jesen doći s tužnim pričama kako vam je u dvorani nestalo ovo ili ono. Odgovor će biti uobičajen: "Kaj ti ne čitaš Lugarnicu?"

W T F ? ? ? ?  Grin Grin Grin Grin Grin

がんばれ
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #48 on: 20. Jun 13. 10:27:55 »

Ne brini Vlado, sve je pod kontrolom. Platno smo jučer nategnuli. Kroz rupu na platnu, naravno. Našli smo i umjetnika da oslika taj jedinstveni interaktivni umjetnički doseg. Jučer smo djelo stavili na aukciju. Najbolja ponuda trenutno je 7 kn 80 lp. Aukcija će trajati do napuštanja dvorane, a prikupljena sredstva će se investirati u novi Hram lugarstva.

Igor će staviti fotografiju ovog umjetničkog dosega kako bi svi mogli sudjelovati.

There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #49 on: 21. Jun 13. 11:54:54 »

Selidba dolazi u fotofiniš. Danas poslije 8 trebat ću pomoć par snažnih mladića ili djevojaka.

zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #50 on: 24. Jun 13. 09:42:06 »

Došao je i zadnji tjedan Grahorove, a posla ima još na bacanje. Selidba većine stvari trebala bi se dogoditi u subotu prijepodne i tada bi trebao cca 6 jakih i kombi.
Stijena će se rastavljati svaki dan navečer, asistencija dobrodošla. Danas bi trebao i nekoga da opere grifove i par ploča s miniwashem. Zapravo, s obzirom na količinu grifova mislim da se miniwash neće gasiti do petka.

Glede ostavljenog otpada, nisam primjetio da ste pohrlili po npr. 2 para guma sa zračnicama za specijalku, a Mislava očito nije briga što mu crvena majica s kapuljačom skuplja prašinu več godinama, ali OK, doći će i glomazni otpad jednog dana.
« Last Edit: 24. Jun 13. 09:45:27 by zdravko » Logged

Sharmantni Vlado
Lugarski guru

beefcake

View Profile WWW
« Reply #51 on: 24. Jun 13. 12:56:18 »

ja cu bit veceras na treningu pa ostanem i na radnoj akciji da operem grifova  Grin

がんばれ
|mario|
lugar
Lugarski as
*

View Profile
« Reply #52 on: 24. Jun 13. 15:16:14 »

...npr. 2 para guma sa zračnicama za specijalku...

znam ja cije su to gume i pricao sam sa njime i rekao je da ih slobodno mozes baciti u smece! Cheesy
Sharmantni Vlado
Lugarski guru

beefcake

View Profile WWW
« Reply #53 on: 24. Jun 13. 15:27:49 »

...npr. 2 para guma sa zračnicama za specijalku...

znam ja cije su to gume i pricao sam sa njime i rekao je da ih slobodno mozes baciti u smece! Cheesy

jel vrijedi to kaj? Smiley

がんばれ
zdravko
Lugarski guru

Što gore, to bolje!

View Profile
« Reply #54 on: 24. Jun 13. 23:41:32 »

ja cu bit veceras na treningu pa ostanem i na radnoj akciji da operem grifova  Grin
Yeah, right.

Sharmantni Vlado
Lugarski guru

beefcake

View Profile WWW
« Reply #55 on: 25. Jun 13. 10:55:24 »

Yeah, right.

da, nažalost sam završio u krevetu s crijevnom virozom i temperaturom  Sad

がんばれ
Karlo koji nije Seitz
Lugarski as

Samoubojica iz zasjede

View Profile
« Reply #56 on: 25. Jun 13. 22:47:21 »

Stanje starog hrama lugarstva danas (dok još nisam otišao)...
Oni koji vole iznenađenja nek ne otvaraju  Grin
http://www.mediafire.com/?kdxtq6rx3vdvkdd

EDIT: Slika blica s magnezijem je normalno stanje dvorane. Nismo ništa dodatno zaprašivali.
« Last Edit: 25. Jun 13. 22:51:47 by Karlo koji nije Seitz » Logged

When you find yourself in the majority, it is time to pause and reflect.
Sharmantni Vlado
Lugarski guru

beefcake

View Profile WWW
« Reply #57 on: 25. Jun 13. 23:05:31 »

whoa  Shocked

がんばれ
Herak
Lugarski guru

View Profile
« Reply #58 on: 27. Jun 13. 11:10:47 »

Kakvo je stanje sa stijenom? Jel se još nešto skidalo jučer i/ili danas?
Tarik
Pravi lugar

View Profile
« Reply #59 on: 27. Jun 13. 11:18:25 »

neke grede u svlacioni su rastavljene i dio stijene na koji se islo uzetom (gdje je bio reljef sunce).
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Print  

Jump to: