zdravko
|
 |
« Reply #45 on: 19. Jun 13. 12:14:07 » |
|
Vidim sa su svi odmah pohrlili po svoje stvari nakon mojeg upozorenja. Jučer sam iza previsa našao prazno slikarsko platno nategnuto na okvir. Ljudi, dvorana nije vaša deponija glomaznog otpada i nemojte mi na jesen doći s tužnim pričama kako vam je u dvorani nestalo ovo ili ono. Odgovor će biti uobičajen: "Kaj ti ne čitaš Lugarnicu?"
|
|
|
|
There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
|
|
|
baZa
|
 |
« Reply #46 on: 19. Jun 13. 14:40:27 » |
|
Ako netko nađe veliki crni dildo, to je moje! mislim nije moje nego.... uglavnom 
|
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #48 on: 20. Jun 13. 10:27:55 » |
|
Ne brini Vlado, sve je pod kontrolom. Platno smo jučer nategnuli. Kroz rupu na platnu, naravno. Našli smo i umjetnika da oslika taj jedinstveni interaktivni umjetnički doseg. Jučer smo djelo stavili na aukciju. Najbolja ponuda trenutno je 7 kn 80 lp. Aukcija će trajati do napuštanja dvorane, a prikupljena sredstva će se investirati u novi Hram lugarstva.
Igor će staviti fotografiju ovog umjetničkog dosega kako bi svi mogli sudjelovati.
|
|
|
|
There's Nothing in the Middle of the Road but Yellow Stripes and Dead Armadillos.
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #49 on: 21. Jun 13. 11:54:54 » |
|
Selidba dolazi u fotofiniš. Danas poslije 8 trebat ću pomoć par snažnih mladića ili djevojaka.
|
|
|
|
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #50 on: 24. Jun 13. 09:42:06 » |
|
Došao je i zadnji tjedan Grahorove, a posla ima još na bacanje. Selidba većine stvari trebala bi se dogoditi u subotu prijepodne i tada bi trebao cca 6 jakih i kombi. Stijena će se rastavljati svaki dan navečer, asistencija dobrodošla. Danas bi trebao i nekoga da opere grifove i par ploča s miniwashem. Zapravo, s obzirom na količinu grifova mislim da se miniwash neće gasiti do petka.
Glede ostavljenog otpada, nisam primjetio da ste pohrlili po npr. 2 para guma sa zračnicama za specijalku, a Mislava očito nije briga što mu crvena majica s kapuljačom skuplja prašinu več godinama, ali OK, doći će i glomazni otpad jednog dana.
|
|
« Last Edit: 24. Jun 13. 09:45:27 by zdravko »
|
|
|
|
|
Sharmantni Vlado
|
 |
« Reply #51 on: 24. Jun 13. 12:56:18 » |
|
ja cu bit veceras na treningu pa ostanem i na radnoj akciji da operem grifova 
|
|
|
|
がんばれ
|
|
|
|mario|
lugar
Lugarski as

|
 |
« Reply #52 on: 24. Jun 13. 15:16:14 » |
|
...npr. 2 para guma sa zračnicama za specijalku...
znam ja cije su to gume i pricao sam sa njime i rekao je da ih slobodno mozes baciti u smece! 
|
|
|
|
|
|
|
Sharmantni Vlado
|
 |
« Reply #53 on: 24. Jun 13. 15:27:49 » |
|
...npr. 2 para guma sa zračnicama za specijalku...
znam ja cije su to gume i pricao sam sa njime i rekao je da ih slobodno mozes baciti u smece!  jel vrijedi to kaj? 
|
|
|
|
がんばれ
|
|
|
zdravko
|
 |
« Reply #54 on: 24. Jun 13. 23:41:32 » |
|
ja cu bit veceras na treningu pa ostanem i na radnoj akciji da operem grifova  Yeah, right.
|
|
|
|
|
|
|
Sharmantni Vlado
|
 |
« Reply #55 on: 25. Jun 13. 10:55:24 » |
|
ja cu bit veceras na treningu pa ostanem i na radnoj akciji da operem grifova  Yeah, right. da, nažalost sam završio u krevetu s crijevnom virozom i temperaturom 
|
|
|
|
がんばれ
|
|
|
Karlo koji nije Seitz
|
 |
« Reply #56 on: 25. Jun 13. 22:47:21 » |
|
Stanje starog hrama lugarstva danas (dok još nisam otišao)... Oni koji vole iznenađenja nek ne otvaraju http://www.mediafire.com/?kdxtq6rx3vdvkddEDIT: Slika blica s magnezijem je normalno stanje dvorane. Nismo ništa dodatno zaprašivali.
|
|
« Last Edit: 25. Jun 13. 22:51:47 by Karlo koji nije Seitz »
|
|
When you find yourself in the majority, it is time to pause and reflect.
|
|
|
|
Herak
|
 |
« Reply #58 on: 27. Jun 13. 11:10:47 » |
|
Kakvo je stanje sa stijenom? Jel se još nešto skidalo jučer i/ili danas?
|
|
|
|
|
|
|
Tarik
|
 |
« Reply #59 on: 27. Jun 13. 11:18:25 » |
|
neke grede u svlacioni su rastavljene i dio stijene na koji se islo uzetom (gdje je bio reljef sunce).
|
|
|
|
|
|
|
|