Lugarnica
26. Feb 24. 16:06:02 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: 14. Feb 24. 10:45:24 
Started by codar - Last post by zdravko
Heroj, a ne zločinac! Grin

Pro rock climber convicted of sex assault used his fame to lure victims to Yosemite

Quote
If you're a girl, don't go rock climbing in the wood with a stranger!  If you're a kid, don't take candies from a man in the van! If you're a guy, don't go camping at Brokeback Mountain! Is this too hard to do?

Quote
I do find the three times over a weekend a little strange.

 2 
 on: 29. Jan 24. 17:44:46 
Started by zdravko - Last post by zdravko
Jedno zatvaranje je 'Lugarnica' već preživjela. Već smo bili mjesec dana od deadlinea bez rješenja pa se ipak preživjelo još skoro 10 godina. Nadam se da će se i ovaj put naći neka lokacija.


 3 
 on: 29. Jan 24. 17:35:08 
Started by zdravko - Last post by zdravko
Oproštajna tekma ove subote u 15:00

https://www.facebook.com/events/3249138148722742

 Cry

 4 
 on: 13. Oct 23. 20:27:27 
Started by chak(nuti) noris - Last post by zdravko
... paragliding?

Zato!

 5 
 on: 05. Jul 23. 13:52:59 
Started by chak(nuti) noris - Last post by zdravko
... pasji život?

Zato!

 6 
 on: 25. Jun 23. 10:32:15 
Started by zdravko - Last post by baZa
Ako si mlada djevojka koja dobro penje i nedaj bože k tome da si još i zgodna onda slobodno zaobiđi ovu dvoranu jer narcisoidna ludara koja vodi dvoranu doslovno okrece očima i reži na žene kao divlja zvijer Smiley

 7 
 on: 08. Jun 23. 00:21:19 
Started by chak(nuti) noris - Last post by zdravko
... zorbing (opet)?

Zato!

 8 
 on: 24. May 23. 09:42:13 
Started by codar - Last post by baZa
umjesto kave može i sunce...

 9 
 on: 22. May 23. 10:06:26 
Started by zdravko - Last post by baZa
Mislim da vam je vrijeme da si otvorite još jednu whatsapp grupu, gdje možete komentirati Zdravka ili možda vremensku prognozu...

 10 
 on: 22. May 23. 09:26:57 
Started by zdravko - Last post by Herak
Sektašenje je duboko ukorijenjeno u Hrvata i večina organizacija s vremenom podlegne tom trendu. Danas razne aplikacije koje omogućavaju kreiranje ovakvih i onakvih netransparentnih grupa još više pospješuju trend. Vidim kod moje djece u školi kako čim se netko s nekim posvadi odmah se osniva nova grupa gdje se nekoga isključuje, a i roditelji su osnovali grupu bez razrednice da je mogu uspješno ogovarati.
Davnih godina sam slušao o penjačkim klubovima i društvima gdje te nitko nikada ne zove na penjanje, a i sam sam bio u klubu gdje je predsjednik tajio kad je natjecanje da se netko od članova s kojima je posvađan ne bi pojavio.
Moje rješenje problema bio je ovaj forum gdje je svatko mogao s imenom ili anonimno reči što misli, gdje su svi mogli pročitati tko ima slobodno mjesto u autu ili ga traži i lako ustanoviti tko se prvi javio, kad i gdje su natjecanja, tečajevi, izleti, ili samo lupetati gluposti manje ili više vezane uz temu.
No, ovaj forum je izumro, svima je bio bolji Face pa Instagram pa Whatsup pa tko zna što i moram priznati da sad više nemam pojma što se u penjanju i dvorani dešava. Ako je svima tako OK, onda super, ali nisam uopće iznenađen kad netko zaključi da se dvorana pretvorila u sektu.

Privatna prčija ili ne, u trenutku kad se treba platiti najamnina i režije to je uvijek radila neka konkretna osoba. Ako se lova nije skupila, opet je to morala rješavati neka osoba. Večina penjača se nikad nije želila ozbiljno na dugi rok baviti tim poslom i iz svojeg iskustva znam koliki je to trud i treba ga cijeniti. Teško je razlučiti privatnu inicijativu od privatne prčije i jedino mjerilo toga mogu biti zadovoljni korisnici. Ako su nezadovoljni, neće plaćati članarinu i tu je prčiji kraj jer će ubrzo netko drugi morati preuzeti vodstvo da se dvorana ne zatvori.

Dakle, ako je dvorana u vlasti "ego manijaka i fašista" nemojte im više plaćati članarinu i tražite si novog voditelja dvorane.
Ako je "sekta", riješite to transparentnim postanjem ovdje.

Nemoj od mene očekivati da ja nekome nešto dalje objašnjavam ili izvodim na pravi put jer moje vrijeme kad sam mogao podmetnuti leđa je prošlo, a sve što mislim ili želim reči odavno piše na ovom forumu.
Ako i uspijem navratiti do dvorane, to će biti samo turistički posjet.

Navrati turistički, Zdravko! Smiley

Pages: [1] 2 3 ... 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!