Lugarnica

Lugarski vjesnik-časopis za uređenje lugarnica i sportsko penjanje => Greatest Shits => Topic started by: Herak on 06. Mar 19. 10:12:48Title: Dvorana za zarazne bolesti
Post by: Herak on 06. Mar 19. 10:12:48
Quote
Otac komentira: ?I stariji i mlađi sin penjati su se počeli s pet, šest godina. Prošli su sve moguće zagrebačke dvorane, počevši od tad jedine s umjetnom stijenom koja je bila u Grahorovoj, za koju se i danas supruga i ja čudimo da niti jedan nije pokupio neku zaraznu bolest koliko je unutra bilo prljavo...?

https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/ljudi-cesto-misle-da-je-to-jako-opasno-a-zapravo-ima-manje-ozljeda-nego-u-rukometu-ili-nogometu/8453039/


Title: Re: Dvorana za zarazne bolesti
Post by: zdravko on 06. Mar 19. 19:27:54
Ah, koji govnari. Da su platili za penjanje u "jedinoj dvorani" možda bi bilo para da platimo čistačici da dolazi češće od jednom tjedno. Ovako, kako na spisku korisnika nikad nije bilo nijednog Čujića, sve da su dobili i gubu ne bih baš pustio suzu.
S druge strane, kroz dvoranu je prošlo više od 1000 penjača i nitko mi nije javio o nekakvim zarazama. Jedino bih ja povremeno dobio upalu oka od piljevine koja mi je letila u glavu iz cirkulara.
S treće strane, nula ih se umrlo od penjanja tamo, Možda da govnari prebroje koliko je poginulo ljudi na njihovim spitovima?


Title: Re: Dvorana za zarazne bolesti
Post by: baZa on 08. Mar 19. 09:10:35
hahaaha :) možda smo zaraženi a da ni ne znamo... oh koji debili.